Kontakt os


Censorformand

Heidi Høgh Frederiksen
Email.: hhfr@regionsjaelland.dk
Mobil.: 6130 1519

Jeg er Klinisk koordinerende uddannelsesansvarlige i Stråleterapien SUH (Sjællands Universitetshospital) i Næstved.

Uddannet sygeplejerske i 2004 og siden RTT (radiotherapy therapist, på dansk: stråleterapeut) i 2011 i stråleterapien i Næstved, og har siden da haft funktionen som koordinerende uddannelsesansvarlig. Før det har jeg erfaring med gynækologi, obstetrik og neonatologi.

Har en Master i Uddannelse og Læring fra RUC fra 2021.

Jeg elsker at lære fra mig og forene teori og praksis og forhåbentlig få de studerende til at se paralleller fra begge områder. På den måde får man en helt unik mulighed for at kunne være med til, at forme og præge fremtidens sundhedspersoner.

Jeg læder mig til, i samarbejde med vores nydannede censorformandskab, at kunne løfte opgaven som censorformand og skabe gode rammer for alle jer censorer i censorkorpset. En vision vi er fælles om i det nydannede censorformandskab.

Censornæstformand

Johan Høising Eckmann
Email.: johaeckm@rm.dk
Mobil.: 4221 8900

Jeg hedder Johan Høising Eckmann. Jeg er 35 og bor i Silkeborg, hvor jeg også arbejder. Jeg har arbejdet på sygehuset siden 2011 og har været klinisk vejleder og censor siden 2014. Jeg arbejder til daglig med MR, CT og RTG. Jeg er til tider ekstern underviser på UCN hvor jeg flere gange har undervist i MR-, CT- og RTG teori, samt organisation og ledelse. Jeg er super glad for at være censor, da det hjælper mig til at vurdere hvilket niveau der forventes af studerende andre steder, samt jeg altid synes at jeg lærer nogle smarte ting, når jeg besøger andre sygehuse.

Censornæstformand

Lene Klausen
Email.: lene.klausen@regionh.dk
Mobil.: 2128 3058

Jeg er uddannelsesansvarlig på Nordsjællands Hospital, med funktion på Hillerød Hospital, Frederikssund Hospital og Sundhedshuset i Helsingør.

Jeg er uddannet i 89 og har arbejdet som basis radiograf skiftevis i DK og Texas frem til 2005.

Siden 2006 har jeg været uddannelsesansvarlig på henholdsvis Herlev/Gentofte og Nordsjælland, og har været i censorkorpset næsten lige så længe. Jeg har en Master i Voksenlæring og HR fra RUC 2008 og supervisionsuddannelse fra Inpraxis 2021.

Jeg bliver inspireret af at tage ud som censor og se, hvordan andre arbejder med uddannelse og har næsten altid noget med hjem i bagagen, som vi kan bruge i egen afdeling. Jeg håber at kunne bidrage til at vi har et aktivt og engageret censorformandsskab..
.